Kallis Visby

Visby är en fantastisk partystad och under sommaren är det en plats där partyeliten samlas och det är Kallbadhuset.

Kallbadhuset, eller Kallis som det kallas i folkmun, ligger vid Visbys strandpromenad bara ett stenkast från hamnen. Här samlas alla partysugna människor efter en dag på stranden och det finns nog ingen annan plats i Sverige där festandet är så exklusivt som på Kallis under sommaren. I filmen nedan visas några av höjdpunkterna från Kallis under 2015.

Stockholmsveckan i Visby

Kallis är populärt under i princip hela sommaren men det är under en vecka som det är lite extra bra tryck och det är under den så kallade Stockholmsveckan. Under denna vecka “invaderats” Visby av människor, inte minst från Stockholm (därav namnet). Till skillnad från andra evenemang i Visby, som exempelvis Almedalsveckan, är det under Stockholmsveckan enbart fokus på fest. Hela Visby festar under denna vecka men det är på Kallis det börjar och alla “viktiga människor” finns här.

Stockholmsveckan äger rum vecka 29 och Stureplansgruppens hela fokus ligger under denna vecka på att festen i Visby ska bli så lyckad som möjligt.

Hotell i Visby

Visby har gott om hotell och det är normalt ganska enkelt att hitta ett boende i Visby. Det finns dock undantag och det är framför allt under sommarsemestern och vecka 29 i synnerhet då hotellen i Visby i regel är uppbokade. Om du vill besöka Visby under Stockholmsveckan rekommenderar vi starkt att du bokar ditt hotell så tidigt som möjligt. Hittar du inget hotell finns det också ett bra utbud av vandrarhem men festar du på Kallis ska du helst inte “skylta med” att du inte hittat ett hotell.

Mer information

För mer information kring Kallis och schema av DJs etc rekommenderar vi ett besök till deras officiella hemsida. Där kan du också reservera bord vilket kan vara en nödvändighet för att ens komma in.

Lycka till!