Pepes Bodega – Båstad

Båstad är en lugn gammal kurort på Bjärehalvön dit människor traditionellt har åkt för att koppla av. Under tennisveckan kan du dock glömma avkoppling. Då är det party!

Under tennisveckan invaderas Båstad av partysugna människor från hela landet. Visst kollar en och annan på tennisen men det är faktiskt party som är den största anledningen till att i stort sett hela Stureplans-eliten tar sig hit under ett par dagar.

Båstad, som är hem till cirka 5 000 invånare, har inte något större utbud av klubbar men de har Pepes Bodega. På Pepes Bodega flödar champagnen under tennisveckan och alla som ”är något” siktar in sig på att spendera sin pengar här. Det stora tycket under tennisveckan gör dock att många inte kommer in vilket självfallet är signifikativt för en riktigt het klubb. Så se till att kolla med alla dina kontakter innan du åker till Båstad för att stämma av om någon har en kontakt som kan hjälpa dig in.

Hotell i Båstad

Det är inte bara tufft att komma in på Pepes Bodega under tennisveckan. Det kan också vara minst sagt knepigt att hitta ett hotell. Så om du letar efter ett hotell i Båstad under tennisveckan bör du se till att vara ute i mycket god tid om du inte vill förlita dig på ett ragg från Pepes Bodega.