XS & Surrender – Las Vegas

Redan i taxin på väg från flygplatsen hör man Steve Wynn i reklamjingeln om hans två hotell. Wynn som färdigställdes 2005 samt ”hyllningshotellet” Encore från 2008.

Hotellen hyser två av de bästa nattklubbarna i Las Vegas, Wynns XS och Encores Surrender.

Surrender, Las Vegas
Surrender, Las Vegas

För de som har varit Las Vegas och besökt hotellen där fascineras ofta av hotellens storlek som inte på långa vägar går att jämföra med något vi har i Skandinavien och antagligen inte heller i Europa.

Utöver att Hotellen har egna kasinon så har de också hela gallerior för shopping samt, nattklubbar. Nattklubbar som året runt attraherar de mest välkända DJ:s samt gäster.

XS, erbjuder kanske den främsta DJ klubbupplevelsen med sättet bord och barer omger dansgolv och DJ. Borden är i fyra etager formade som en halvcirkel kring dansgolvet. Alla ser händelsernas centrum. Bakom dansgolvet kan man gå ut i poolområdet som är öppet för poolpartyn under större delen av året.

Surrender, är nattklubben för de större sällskapen som vill ha något lite större en det vanliga drinkbordet. Utöver inomhusdelen av klubben, som inte är särskilt märkvärdig, så finns det två poolområden med Villas och Bungalows. Somliga så stora att de har en egen liten pool för sällskapet. Du har även egen servitris som i regel ger bra service samt en egen toalett.

Kostnaden för VIP bord eller Villas ligger på $1000-2500 beroende på säsong och trycket på gästlistan. Dock kan framförallt XS upplevas minst lika bra utan bord.

Mer information kring hotellen samt övriga tips på saker att se och göra i Las Vegas hittar du bland annat på http://hotellasvegas.se/.

Mycket Nöje!