Play Club Hong Kong

Hong Kong är tveklöst en av världens mest pulserande städer och vill du festa behöver du inte oroa dig för utbudet av klubbar. Play Club Hong Kong är en gammal trotjänare på klubbscenen som håller hög internationell klass och garanterar en lyckad kväll.

Play Club Hong Kong ligger på Hong Kong Island och lockar både lokala invånare samt expats och turister. Fokus här är dans och Play Club Hong Kong har ett enormt dansgolv som inte sällan är fyllt till bredden. Musiken varierar beroende på vilken kväll du är här men det är alltid ”dansvänligt”. Gillar du inte att dansa behöver du inte oroa dig. Play Club Hong Kong har också en stor lounge och mängder av barer.

En normal kväll är det fullt ös på Play Club Hong Kong men om det inte motsvarar dina förväntningar är det inte hela världen. Play Club Hong Kong ligger i distriktet Lan Kwai Fong som har mängder av klubbar och barer så det finns alltid en ”plan B”.

Play Club Hong Kong
En av många barer på Play Club Hong Kong

Om Hong Kong

Hong Kong är en fantastisk stad och även om den förändrats efter att Kina tog över makten är det fortfarande relativt fritt och mängder av västerlänningar. Gillar du att festa behöver du verkligen inte oroa dig för att hitta bra klubbar och om Play Club Hong Kong inte är din typ av ställe går det garanterat hitta något som är mer din smak.

Hotell och boende i Hong Kong

Hong Kong har bland de dyraste fastighetspriserna i världen och att hitta en billig lägenhet är minst sagt knepigt. När det gäller hotell är det dock lite enklare. Det finns förvisso mängder av exklusiva hotell som få har råd att bo på men utbudet av lite billigare hotell i Hong Kong är ändå helt ok. Kan du avvara fitnesscenter, pooler och diverse andra bekvämligheter kan du faktiskt hitta mängder av billiga hotell i Hong Kong.

Som alltid är det dock en bra idé att göra lite research av hotell innan du gör din bokning. Inte minst med tanke på att vår svenska standard inte alltid överensstämmer med det du kommer uppleva i Hong Kong.

Party on!!