TClub Barceló i Madrid

Madrid har en av världens bästa klubbscener och tar du dig till den spanska huvudstaden för att festa kommer du garanterat inte att bli besviken.

En av de mest legendariska klubbarna i Madrid och faktiskt i hela världen var Pacha Madrid. I dessa lokaler ryms numera TClub Barceló som idag har tagit över tronen som den mest exklusiva klubben i Madrid.

Lokalen TClub Barceló är uppdelad i fyra sektioner där de populäraste är Sky Room och den högst belägna Upper Bar som är en form av balkong där de mest exklusiva gästerna har en översikt över händelserna nedanför.

TClub Barceló i Madrid
TClub Barceló i Madrid

Kön till TClub Barceló börjar först kring 03:00 och de flesta av gästerna är Madrids nöjeselit så om du inte har de rätta kontakterna kan det vara knepigt att komma in. Kommer du väl in har du en garanterad partyupplevelse som kommer sträcka sig in till morgonen.

Mer info om Madrid

Kommer du inte in på TClub Barceló ska du inte misströsta alltför mycket då utbudet av nöjesliv i Madrid är enormt. Vill har mer information om Madrid rekommenderar vi Hotellmadrid.com som förvisso fokuserar på att presentera stadens hotell. Du finner dock mer där än bara information om hotell då de finns flera guider över saker att se och göra i Madrid.

Lycka till!